Witaj na http://aekatowice.pun.pl
Monika przydzielila juz nam pytania, jednak ma male problemy z netem wiec poprosila mnie o ich publikacje.
No to lecimy:
Piotrek 1 - 40
Magda 41 - 78
Jagoda 79 - 116
Mateusz P. 117 - 155
Monika 156 - 193
Natalia 194 - 231
Ewelina 232 - 269
Igor 270 - 307
Zaneta 308 - 345
Ewa 346 - 383
Bartek 384 - 421
Marcin N 422 - 459
Marcin P. 460 - 497
Damian 498 - 534
Darek 535 - 571
Kasia 572 - 608
Karolina M 609 - 645
Ola 646 - 682
Aga* 683 - 719
Aneta 720 - do konca
* - z 6 grupy jezykowej
no lol.
Tam są takie pytania że odpowiedzi w książce nie ma w ogóle. Chyba że nie wiem gdzie, ale chociażby jakieś pytania o spółkach to odpowiedzi nie ma (w mojej partii), to może w takich przypadkach zaznaczajcie, że nie było odpowiedzi.
My z Żanetą w testach mamy pozaznaczane odpowiedzi (kto od nas kserował to wie), więc ja się w takich przypadkach sugerowałam tamtymi, chociaż wcale nie muszą być prawidłowe . Ale lepszy rydz niż nic, w sumie.
R
ozumiem, że na po-nowym-roku dajemy odp. :> ?
Bez sensu to jest w ogóle ;\
Noo ja mam podobnie - odpowiedzi na niektore pytania w ksiazce nie wystepuja
A co do terminu to mysle ze w pierwszy poniedzialek po swietach na tej przerwie miedzy mata a metodyka
mam dla Was troche tragiczną wiadomość.
Bo padło między Żanetą Kasią i mną podejrzenie, że te testy to nie są testy Bienioka (mimo, ze Parlament mówił, że one są dobre). Bo gdzieś krążą jeszcze testy Rokity [jakiegoś]. Pytałam znajomego z drugiego roku czy jak sie uczył na egzam. to czy z tych 750 pytań alfabetycznych. On mi powiedział, że właśnie z innych testów, nie tych i że praktycznie każde pytanie jakie mieli na egzaminie to było na tych testach, z których on się uczył... mówi że już ich nie ma, poprosiłam żeby popytał w grupie (chociaż wydaje mi się, że może sprawę olać). Więc lepiej popytajcie znajomych z drugiego roku czy coś O_o
Bo poważnie, niektóre odpowiedzi w książce nie występują i to już jest podejrzane, bo są tam rzeczy, których nie możemy wywnioskować z wiedzy nawet dwuksiążkowej.
Kasia mówiła, że gdzieś tam w testach tych natknęła się na jakieś nazwisko, które nie wystąpiło w książce Bienia czy jakiś dwóch tam innych jeszcze.
Więc autentycznie coś tu nie gra.
Użytkownik
No, też mi się wydaję, że to nie są testy Heńka. Nie ma jego ulubionych metod kartowania, za to są całkiem inne pytania. No nie gra .
dalem rade w podstawach z. bienioka znalesc odpowiedzi na 30 pytan i powinny byc one prawidlowe ale faktycznie pojawiaja sie w pytaniach rzeczy ktorych nie ma w bienioku..
takze byloby dobrze jak by to nie byly testy bienioka bo inaczej ciezko moze byc na egzam.... :]
18 go
===========================================
Ok sprawa że tak powiem dzięki Żanecie została wyjaśniona .
Oczywiście to co mamy możemy użyć jako podpałkę do kominka. Chyba, że ktoś ma nietypowe hobby [; .
Jutro o 13.20 znajoma da nam testy te właściwie. Jakieś zestawy po 90 pytań. Jeśli to jest to o czym myślę, to ten mój znajomy z tego się uczył i w ogóle ten rok (w sensie ludzie z tego roku) pozaliczał egzamin na czwórki i piątki. Jutro jak juz te testy będziemy mieć to skserujemy trzy razy - raz dla Żanety, raz dla mnie i raz dla Darka, z którym potem w czwartek będziecie se kserować.
No i może ja wezmę tą listę osób chętnych, które te testy (761 pytań) miały porobić i podzielę pytania, żeby nie marnować czasu i żeby na poniedziałek dało się to zrobić, i razem z testami dostaniecie listę osób z przydzielonymi numerkami pytań, na które poszukacie odpowiedzi. Bo ja nie wiem czy tu każdy zagląda .
Myślę, że ogólnie jest ok . Znaczy chyba to co będziemy teraz mieć nie jest tak 'a-nauczalne' jak te 761 [; .
Użytkownik
Jakby nie patrzeć takim sposobem robiąc inne testy wykonujemy "obowiązki +" . Mam nadzieję, że to ksero będzie dobrej jakości i jak będziemy powielać to coś będzie widać.