Forum studentów Finansów i Ubezpieczeñ Akademii Ekonomicznej w Katowicach

Witaj na http://aekatowice.pun.pl

'.$lang_pms['PM'].''; } ?>

#1 2008-06-29 11:25:00

damian

U¿ytkownik

Punktów :   
'.$pun_config['d_pole_nr_'.$i_pol].': '.pun_htmlspecialchars($cur_post['pole_nr_'.$i_pol]).''; } ?>

Wyniki

Mia³em napisaæ jak wygl±da sprawa z wynikami. Te osoby które maja w indeksach 2 +  te które by³y nieobecne na egzaminie pisz± dopiero we wrze¶niu (bodaj¿e 18). Te osoby które pisa³y egzamin, a w indeksie nic nie maj±, mog± i¶æ na "dopytanie" 10 lipca. Nie jest to traktowane jako kolejny termin, za zaliczenie Famulska bêdzie wpisywa³a 3 z pierwszego terminu. Osoby które chc± i¶æ na te dopytanie mia³y siê wpisaæ na listê w dniu kiedy by³y wyniki. Je¶li kto¶ siê nie wpisa³, albo nie wie co ma, to najlepiej niech siê skontaktuje bezpo¶rednio z ni±. Gdy z ni± rozmawia³em, to powiedzia³em jej, ¿e du¿o osób ju¿ wyjecha³o i nie bêd± mogli przyj¶æ w lipcu, powiedzia³a, ¿e mo¿e ich dopyta we wrze¶niu, ale to nic pewnego. To tyle co wiem

#2 2008-06-30 09:13:02

pampuch

U¿ytkownik

Punktów :   
'.$pun_config['d_pole_nr_'.$i_pol].': '.pun_htmlspecialchars($cur_post['pole_nr_'.$i_pol]).''; } ?>

Re: Wyniki

a pamiêtasz mo¿e czy ja zda³am? (ja tzn.Karolina Muc:) bo mam teraz problem z nia, nie chciala mi podac wyniku przez telefon...

#3 2008-06-30 15:50:43

Piotrek

U¿ytkownik

Punktów :   

a pamietasz czy ja tez zdalem ? :d

#4 2008-07-01 16:11:29

damian

U¿ytkownik

Punktów :   

Niestety nie pamiêtam. Mo¿e w katedrze co¶ Wam powiedz±.

Stopka forum

RSS